Vogezen.Gérardmer: het altijd chique chique festival keert terug op 15 augustus

2022-09-24 13:46:09 By : Ms. Kyra Yu

Schrijf je in om je lokale journalistiek te steunen!U heeft ervoor gekozen om het plaatsen van cookies te weigeren, u kunt uw keuze hier op elk moment wijzigen.De inhoud van deze site is het resultaat van het werk van journalisten die u elke dag kwaliteitsvolle, betrouwbare, uitgebreide lokale informatie en innovatieve online diensten aanbieden.Dit werk is afhankelijk van de extra inkomsten uit advertenties en abonnementen.Al geabonneerd?Als je dit veld ziet, laat het dan leegVosges Matin, als verwerkingsverantwoordelijke, verzamelt informatie in deze vorm die wordt vastgelegd in een geautomatiseerd bestand door de afdeling Customer Relations, met als doel het creëren en beheren van uw account, evenals abonnementen en andere geabonneerde diensten.Indien u hiermee heeft ingestemd, kunnen deze gegevens ook worden gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven en/of promotionele aanbiedingen door Vogezen Matin, haar gelieerde ondernemingen en/of haar zakenpartners.U kunt uw recht op toegang, rectificatie, wissing, beperking, verzet permanent uitoefenen, uw toestemming intrekken en/of voor elke vraag met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens door contact op te nemen met lerabonnement@estrepublicain.fr of de volgende links te raadplegen: Gegevensbescherming, Gebruiksvoorwaarden van de site en Contact.De functionaris voor de bescherming van persoonsgegevens (dpo@ebra.fr) is een kopie van elk verzoek met betrekking tot uw persoonlijke informatie.De avondeditie in digitaal vanaf 21.30 uur De krant in digitaal vanaf 05.00 uur Onbeperkt toegang tot alle contentVind al onze inhoud en onze digitale krant Download de app gratisStijlvol.Mannelijke naam, ondanks de schijn.Het is deze lekkernij uit de Hautes-Vogezen gemaakt met verse witte kaas, room, een vleugje zout en peper, maar ook een beetje knoflook en lekker knapperige bieslook uit de tuin.Quid wordt meestal gegeten met aardappelen in de schil.Deze schat aan boerenmaaltijden in het massief verdiende een eigen feest.Zo hebben de ambachtslieden van de vallei van de meren de datum van 15 augustus gekozen om gedurende ruim dertig jaar de quid in Gérardmer te vieren, in het toepasselijk genaamde "Parc bon accueil".Deze inhoud is geblokkeerd omdat je geen cookies en andere tracers hebt geaccepteerd.Door op "Ik accepteer" te klikken, worden cookies en andere tracers geplaatst en kunt u de inhoud bekijken (meer informatie).Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies en andere tracers voor de opslag van uw gegevens op onze sites en applicaties met het oog op personalisatie en advertentietargeting.U hebt de mogelijkheid om uw toestemming op elk moment in te trekken door ons gegevensbeschermingsbeleid te raadplegen.Beheer mijn keuzesHet is een goed georganiseerd en gezellig evenement dat elk jaar een groot publiek bij elkaar brengt.Hier proef je de quid in een hartige versie met goede gegrilde bacon, witte worstjes, merguezworstjes of gerookte boerenworst.Maar ook in een zoete versie met jam of suiker.Nog een genot.Terug dit jaar in "normale" omstandigheden na de niet al te chique aflevering van de pandemie, zullen de vrijwilligers ook frietjes, taartuitbraken, een verfrissingsbar onder tenten, het muzikale entertainment van "Ceci-ce" aanbieden...Jean-Noël Bayeux, Jean-Marie Claudepierre en het hele team van vrijwilligers kondigen de komst aan van een twintigtal ambachtslieden die keramiek, glas, juwelen, inlegwerk op stro, houtgravure, lederwaren, hoeden, kleding, schilderijen, zeep, een imker en de essentiële snoepjes van de Vogezen van Plainfaing.