Verrassend veel deelnemers aan Roegh Motortoertocht Week der Besten | Westerwolde Actueel

2022-10-01 14:16:45 By : Ms. Sarah Chen

Westerwolde Weerbericht van: | Zaterdag 1 oktober, 08.00 uur door Jules Geirnaerdt

FLINKE BUIEN | NA MORGEN MOOIE DAGEN

Het is na de regen van vannacht een wisselvallige en een beetje gure dag want soms komen er een paar flinke buien voorbij. En daarbij is kans op onweer en windvlagen. Aan de andere kant zijn er soms ook flinke opklaringen en dan ziet het er mooi uit met stapelwolken. De maximumtemperatuur is zo’n 15 graden, in een bui zakt het terug tot rond 12 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten tot westen maar het zijn vooral de windvlagen die het soms ongemakkelijk kunnen maken.

Vanavond en vannacht valt er nog een enkele regenbui maar er zijn dan veel opklaringen. De minimumtemperatuur is 9 graden. Morgenochtend zijn er weer wat meer buien maar morgenmiddag zijn er flinke opklaringen en morgenavond is het helemáál droog. Er is morgen een matige tot vrij krachtige noordwestenwind en het wordt ’s middags 15 á16 graden.

Maandag, dinsdag en woensdag zijn vrij mooie dagen met vooral dinsdag en woensdag de zon en dan is de middagtemperatuur 19 tot 21 graden. Later in de week gaat dat weer wat omlaag, en dan is er ook kans op een bui.

VLAGTWEDDE – Verrassend veel deelnemers aan Roegh Motortoertocht Week der Besten De organisatoren van de “Roegh Motortoertocht” van de Week der Besten waren vanmorgen aangenaam verrast door het aantal deelnemers aan de door hen georganiseerde Motortoertocht. Maar liefst 46 deelnemers gingen vanmorgen van start bij het restaurant “Roegh eten & drinken” in Vlagtwedde voor een mooie rit. Die ging zuidwaarts door Nederland en ter hoogte van Emmercompascuum over de grens met Duitsland en weer noordwaarts langs de grens en bij Bellingwolde weer terug Nederland in. De tocht ging verder via Oudeschans en Winschoten naar Meeden, waarna het via de binnenwegen weer terug ging naar Vlagtwedde. Onderweg, bij de schuur van Bakker Agriworks, werd een foto van de rijders gemaakt die na afloop konden worden afgehaald bij het restaurant.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.

Ooggetuige? Neem direct contact op!

Radio Westerwolde op Facebook WesterwoldeActueel op Facebook

Dr. P. Rinsemastraat 7a (bezoekadres) Postbus 11 (postadres) 9540 AA Vlagtwedde Telefoon: 0599-313579

FM 106.5 (omgeving Ter Apel) FM 106.6 (omgeving Bellingwolde) FM 107.0 (omgeving Vlagtwedde) FM 107.3 (omgeving Pekela) DAB+ kanaal 12 D Ziggo (Digitaal) kanaal 918 KPN (Digitaal) kanaal 1205

Tip de redactie / contact Over ons

Voorwaarden & copyright Cookie Policy