Dit is het programma van Podium Westland 2021 - nabij Westland

2021-11-16 22:46:04 By : Ms. Cassie Luo

Het wordt een ander evenement dan we gewend zijn, maar Podium Westland gaat dit jaar (2021) gewoon door! Benieuwd naar het programma, dat door het coronavirus anders is dan voorgaande jaren? Wij zetten voor u op een rij wat u kunt verwachten.

Podium Westland wordt gehouden op zaterdag 11 september. "Helaas was het door de onzekerheid rondom corona niet mogelijk om een ​​regulier festival te organiseren", legt de organisatie uit via haar website.

Daarom ziet het evenement er dit jaar net even anders uit dan je van Podium Westland gewend bent. Dit jaar worden bezoekers door gidsen meegenomen op een culturele tour. Vijf locaties in het centrum van Naaldwijk worden bezocht. 'Er is een ochtend- en middagtour langs bijzondere voorstellingen vol theater, dans, muziek en beeldende kunst', laat de organisatie alvast weten.

Tijdens de culturele tour worden bezoekers naar de volgende vijf locaties geleid: WestlandTheater De Naald, 't Teejater, de tuin van restaurant Bij5, Kunsthuis18 en de Oude Kerk.

De ochtendtour duurt van 11.00 tot 13.15 uur. Tijdens deze rondleiding komen de volgende programmaonderdelen aan bod:

De middagtour duurt van 15:00 uur tot 17:15 uur. Tijdens deze rondleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

Podium Westland 2021 niet missen? Aanmelden voor een rondleiding kan vanaf morgen (25 augustus) gratis via deze website.

Tijdens Podium Westland 2021 zijn ook Bibliotheek Westland in Naaldwijk en Creatief Centrum 't Atelier in de Kunstgarage geopend.

In de bibliotheek zijn workshops voor kinderen en buiten zijn er optredens van theatergroep Hilaria, Muziekmeesters Westland, koor EigenWijs en DOS Naaldwijk.

De workshops 'speksteen' en 'snel tekenen' worden gegeven in 't Atelier. Ook kunt u informatie krijgen over de cursussen die komend seizoen worden aangeboden.

Kijk op deze website voor meer informatie.

Ontspan in een jacuzzi, stoomcabine of sauna: heerlijk toch?! Bent u op zoek naar een woning met zo…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Westland en blijf op de hoogte van alles over en rondom Westland.

Escape room en meer: ​​zo beleef je de Sint-Elisabethvloed nu

Geleverd door Kom voor elkaar

Geleverd door Kom voor elkaar

Daarom wil jij de collega worden van deze zorghelden: 'Met het kleinste gebaar kun je zoveel betekenen'

Geleverd door Kom voor elkaar

Blijf op de hoogte van alles uit Westland

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden