Creatieve workshops tijdens medewerkersdag Grote Voort | De Zwelling | Nieuws uit Zwolle en omstreken

2021-12-06 22:24:59 By : Ms. Jocelyn Zhang

ZWOLLE - Tien creatieve ondernemers houden zaterdag 11 december een inspirerende middag in de broedplaats van Co Zwolle aan de Grote Voort 8-10 in Zwolle.

De deuren van het industriële pakhuis gaan open van 14.00 tot 17.00 uur en bezoekers zijn van harte welkom om te zien wat ondernemers maken en verkopen en om creatieve workshops te volgen. De toegang voor de middag is gratis, ruim opgezet en coronaproof.

Die middag kunnen bezoekers de spectaculaire reflecties van de internationaal tentoongestelde Spiegeltol lichtinstallatie van Gertjan Adema bekijken. Rood Vintage verkoopt trendy vintage kleding en er zijn creatieve workshops voor jong en oud. Zo maak je bijvoorbeeld insectenhotels bij Xplosief of volg je een etsworkshop met gerecyclede materialen bij illustrator Kimberley Fidom. Liever een tas maken? Volg dan de workshop tassen naaien van gerecycled leer bij Leafste. De ondernemers van Youngmade geven een workshop lasersnijden en schilderen en student-ondernemer van het jaar BySoil geeft een workshop om een ​​houten sierwand te maken. Bij Marjanne Maak kunnen kinderen een kerstontbijtbord versieren met porseleinstiften en bij Glasatelier Zwolle kun je kennismaken met gekleurd glas en een vrolijk theelichtje maken. Wil je daarna echt helemaal tot rust komen, volg dan gewoon een klanksessie bij Open Klank.

Met de activiteiten zorgen de creatieve ondernemers voor spanning, ontspanning en verlichting in de stad. De workshops zijn gratis en worden mede mogelijk gemaakt door Co Zwolle en de gemeente Zwolle. In verband met corona is inschrijven verplicht, gratis tickets bestellen kan via coworkersday.eventbrite.nl. Er zijn 250 kaarten beschikbaar. Bij de deur wordt de QR-code gecontroleerd. Parkeren is gratis en kan aan de achterzijde van het gebouw (naast de nieuwe WRZV-hallen).

Automobilist rijdt vijf mensen aan in Obrechtstraat: twee gewonden

December prijsactie in sfeervol Assendorp

Dieze West stunt met verdiende bekerzege op Be Quick '28

Joanna Spijker knipt kinderen die geen haarbehandeling kunnen betalen gratis

Van der Steege verlaat WVF na vier seizoenen; 'wil niet dat een goed gevoel minder goed is'

© Copyright brugmedia Het is niet toegestaan ​​teksten, foto's of enig onderdeel van deze website te kopiëren of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van