Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken - Al het nieuws uit Escharen, Grave, Gassel, Herpen, Overlangel, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp en Zeeland

2022-05-21 18:37:52 By : Mr. Jack Ling

Voor 1 van onze opdrachtgevers uit omgeving Landerd zijn wij op zoek naar een productiemedewerker.

In de functie als productiemedewerker ga je diverse taken vervullen die onderdeel uitmaken van het gehele productieproces. Deze taken zullen o.a. variëren van het bedienen van de CNC-machines tot het monteren van diverse halffabricaten en het verpakken van onze producten voor transport naar de klanten.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? schrijf je dan snel in op https://hwc.helloflex.com/?popup=user-register

GRAVE - Om de naderende zomer te vieren is het leuk om bij Gustav Interiors in de Rogstraat de jaarlijkse Lente-Fair bezoeken. De woonwinkel van Myriam Gräeve, met woonaccessoire..

In het verspreidingsgebied van Arena zijn tien voetbalverenigingen actief: DAW in de Tweede Klasse F, EGS’20 in de Derde Klasse D, Achilles Reek, Festilent, Herpinia, SES,..

SCHAIJK - Maandag 23 mei houdt de KBO Schaijk een bingomiddag in dorpshuis De Phoenix. Aanvang is om 14 uur. Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn.

LAND VAN CUIJK - Op de feestdagen Hemelvaart en Pinksteren wordt er geen afval ingezameld. Ook de (mini)milieustraten zijn deze dagen gesloten.

Direct een melding bij belangrijk nieuws?

Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen.