Magische Disney-reis voor dapper Birmingham-meisje dat horrorwiegbrand heeft overleefd - Birmingham Live

2021-12-06 22:41:58 By : Ms. Gina Wong

De reis was een welverdiende pauze voor het gezin

Mis nooit meer het laatste nieuws door u aan te melden voor onze gratis e-mailupdates

De familie van een veerkrachtig schoolmeisje dat meer dan £ 200.000 heeft ingezameld voor het Birmingham Children's Hospital, heeft nagedacht over een magische reis naar Disneyland Parijs.

De vakantie in het themapark 2018 was een droom die uitkwam voor Elizabeth Soffe en haar familie na extreem uitdagende jaren.

Inspirational Elizabeth werd zwaar verbrand in een brand in een kinderbed, slechts zes maanden oud, waardoor ze derdegraads brandwonden op meer dan 65 procent van haar lichaam achterliet, waardoor ze het grootste deel van haar haar en vingers verloor.

Lees meer: ​​Dapper schoolmeisje haalt meer dan £ 200.000 op voor Birmingham Children's Hospital

Het liet de Kings Heath-jongere, nu acht, achter die jaren van behandeling nodig had in het kinderziekenhuis, waaronder ongeveer 70 huidtransplantaties en operaties.

Vastbesloten om terug te geven, rende Elizabeth 26 dagen lang elke dag een mijl om het verbluffende bedrag op te halen - ondanks haar beperkte bewegingsvrijheid.

De magische reis van de marathonloper naar Disneyland werd mogelijk gemaakt door Make-A-Wish UK, het goede doel van Mirror Christmas Appeal dit jaar.

Elizabeth werd vergezeld door vader Liam, moeder Sinead en haar broers en zussen tijdens een ervaring die door de familie met liefde wordt herinnerd.

Liam vertelde de Mirror: “We waren niet op vakantie geweest sinds de brand, dus het was geweldig voor ons allemaal, en iets wat ik denk dat we nodig hadden.

"De reis was echt een magische ervaring voor ons allemaal, en Elizabeth voelde zich heel speciaal.

"We hoefden niet in de rij te staan ​​en mochten alle zes de prinsessen ontmoeten, dus het was echt een droom voor haar. We hebben Minnie Mouse ook ontmoet, en ik denk dat iedereen door haar in de wolken was.

BrumWish 2021 heeft als doel duizenden kerstcadeaus te geven aan jonge kinderen in nood in onze stad - daklozen, kwetsbaren, kinderen in de zorg en kinderen die weinig hebben.

De aantrekkingskracht van dit jaar is groter en beter dan ooit - omdat we hebben samengewerkt met onze partners bij #Toys4Birmingham, waaronder Thrive Together Birmingham, het Birmingham Playcare Network, de Edgbaston Foundation en Birmingham Forward Steps.

Ook betrokken zijn Birmingham Community Healthcare NHS Trust, Barnardo's, Spurgeon's liefdadigheidsinstelling voor kinderen, het Springfield-project in Sparkhill, St Paul's Community Development Trust en Your Local Pantry, die voedselhubs runt op 12 locaties in Birmingham en de Black Country.

Drie donatiedagen, gehouden in Edgbaston om nieuwe en bijna nieuwe donaties van geschenken en boeken in ontvangst te nemen, zijn nu afgelopen.

U kunt ook contant geld doneren, dat naar een fonds van een liefdadigheidspartner gaat om gaten te dichten of speciaal speelgoed te kopen voor kinderen met extra behoeften. Dit is de link om een ​​donatie te doen.

"Het hoogtepunt voor Elizabeth was het drinken van thee en gebak met de Disney-prinsessen - welk klein meisje zou daar niet van houden?"

Liam voegde eraan toe dat de familie de "fantastische" liefdadigheidsinstellingen die hen door de jaren heen hebben geholpen enorm dankbaar is.

"Maar Make-A-Wish is heel speciaal voor ons geweest," zei hij, "We zijn alle zes samen op deze reis geweest en het was absoluut fantastisch."

Het Birmingham Children's Hospital heeft het door Elizabeth ingezamelde geld gebruikt om een ​​nieuwe fractionele CO2-lasermachine te kopen. Het helpt littekens af te breken om ze minder zichtbaar en ongemakkelijk te maken.

Birmigham Children's Hospital Charity zei: "Een enorme felicitatie - en een nog grotere dank - zijn op zijn plaats voor Elizabeth Soffe die haar eigen marathonuitdaging voor ons goede doel heeft voltooid.

"Ondanks alle uitdagingen waarmee ze wordt geconfronteerd, is Elizabeth uitgegroeid tot een opmerkelijk zelfverzekerd, gelukkig en wijs jong meisje - met een geweldige kijk op het leven."

Ontvang het laatste nieuws direct in je inbox via onze dagelijkse nieuwsbrief.