ICT & de domme gebruiker - Security.NL

2021-11-16 22:51:49 By : Mr. Soon Lee

Dit bericht is vergrendeld. Reageren is niet meer mogelijk.

Als Security Consultant ben je samen met onze relaties dagelijks bezig om organisaties te beschermen tegen incidenten op het gebied van informatiebeveiliging. Dit doen we vanuit drie belangrijke pijlers: proces, technologie en mensen. Spreekt dit je aan? Ga dan naar onze vacature!

Chief Information Security Officer (CISO)

De BWB is op zoek naar een senior adviseur die op het gebied van informatiebeveiliging als spin in het web fungeert met een adviestalent. Je voelt je thuis in een politiek-bestuurlijke omgeving en hebt gedegen kennis van ICT. Er wordt van je verwacht dat je veel initiatief neemt en zowel tactische als strategische inbreng.

Heb jij net als wij een passie voor cybersecurity en wil je werken in een team met mensen die minstens zo enthousiast en gedreven zijn als jij? Wilt u wereldwijd beveiligingstrainingen geven en uw beveiligingskennis overdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Aan het begin van de avond kreeg ik het volgende SMS van afzender "Rabobank" (op mijn OnePlus telefoon met Android): Je hebt zojuist...

Altijd direct op de hoogte van het laatste beveiligingsnieuws? Volg ons nu ook op Twitter!

Op 5 december 2017 hebben we een nieuwe versie van onze huisregels en ons privacybeleid geïntroduceerd. Om verder te gaan, moet u één keer akkoord gaan met de nieuwe Huisregels van Security.NL.

Op 24 mei 2018 hebben we ons privacybeleid geüpdatet in het kader van de AVG. Om door te gaan, moet u eenmaal akkoord gaan met het bijgewerkte privacybeleid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@security.nl.

Op 24 mei 2018 hebben we ons privacybeleid geüpdatet in het kader van de AVG. Om door te gaan, moet u eenmaal akkoord gaan met het bijgewerkte privacybeleid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@security.nl.

Bedankt! U kunt nu inloggen op uw account.

Wanneer u hieronder het e-mailadres van uw account invoert, wordt u een nieuwe activeringslink toegestuurd. U kunt deze link gebruiken om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen.

Wanneer je het juiste e-mailadres hebt ingevuld, ontvang je automatisch een nieuwe activatielink. U kunt deze link gebruiken om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen.

Voer uw e-mailadres in en kies een alias van maximaal 30 tekens.

U bent succesvol geregistreerd. Voordat u uw account kunt gebruiken, moet deze eerst worden geactiveerd. Dit kunt u zelf doen via de activatielink die naar het opgegeven e-mailadres is gestuurd.