WEDSTRIJD: Win een Police horloge uit de Justice League-collectie op MoviePulp

2021-12-29 21:26:51 By : Mr. Ian Wang

Met veel genoegen kondigen we jullie een gloednieuwe wedstrijd aan op MoviePulp.be. Het bekende Italiaanse juwelenmerk voor mannen Police bracht onlangs een reeks nieuwe horloges uit ter ere van de nieuwe Justice League-film door Warner Bros. en we mogen een horloge uit de Justice League-collectie weggeven ter gelegenheid van de lancering van de collectie die in heel België te vinden is. Benieuwd hoe je een hippe horloge kan winnen van Police? Neem deel aan onze wedstrijd. Veel succes!

Ter gelegenheid van Justice Leage lanceert Police een unieke collectie van Justice League-horloges met als kers op de taart de limited edition uit het clipje bovenaan. Dit unieke uurwerk wordt geleverd in een antieke roestvrijstalen behuizing, met een smoke-grey mineraal glazen deksel, zwarte en gunmetal accenten op de wijzerplaat en een laser-geëtste gravure op de achterkant. Dit multifunctionele accessoire kan twee tijdzones volgen en is gemakkelijk te dragen op de zwarte siliconen inzet met antieke roestvrijstalen elementen. Slechts 8.888 stuks van deze uurwerken zullen worden uitgebracht, waarbij elke binnen een exclusieve geschenkdoos komt met een eigen genummerd metalen certificaat. Voor meer informatie, kijk op www.policelifestyle.com.

Maak kans op de Batman-horloge van Police uit de Justice League-collectie (voor alle duidelijkheid niet de limited edition waarover we spraken) door de de Facebook-pagina van MoviePulp.be te liken en onderstaande vragen te beantwoorden in het formulier onder deze blogpost:

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.