Flevo Trading en Nardo Machines bundelen krachten - MetaalNieuws, het laatste nieuws uit de Metaalbranche

2022-07-30 10:58:18 By : Ms. Cynthia Pan

Home Nieuws Overzicht Flevo Trading en Nardo Machines bundelen krachten

Flevo Trading in Zeewolde en Nardo Machines in Ridderkerk gaan intensief samenwerken om hun klanten beter te kunnen bedienen op het gebied van nieuwe en gebruikte machines en service. Uiteindelijk is het doel dat Nardo Machines in de loop der tijd de activiteiten van Flevo Trading gaat overnemen en deze activiteiten onder Nardo Machines & Service worden voortgezet.

Flevo Trading is vooral actief in de industrie en de dak- en wandbranche. Het bedrijf van Jack van Arnhem is leverancier van machines van onder andere Jorns, Krasser, Schechtl, Reiter GEM, Pivatic, Faspar, Prinzing en Hornung. Hiermee kan aan de klanten een compleet pakket worden geboden op het gebied van coilverwerking, kanten, scharen, laser, flexibele productiesystemen, ponsen, profileren, voormachines, walsen (plaat/profiel) en zetten. Flevo Trading verzorgt bij aankoop van een nieuwe machine het gehele traject van uitlevering vanuit de fabriek tot en met de inbedrijfstelling bij de klant. Na installatie wordt er met de machine proefgedraaid en worden klantspecifieke producten getest. Tevens wordt scholing/ uitleg gegeven over het gebruik en de bediening van de machine. Ook doet Flevo Trading het onderhoud aan plaatbewerkingsmachines van de gevoerde merken en in overleg ook aan machines van andere fabrikanten.

Flevo Trading is onder meer leverancier van de buigmachines van Jorns.

Eigen CNC-plasma snijtafels Nardo Machines is vooral gespecialiseerd in HVAC- en isolatietechniek en plaatbewerkingsmachines, zoals ponsnibbel- en CNC plasmasnijmachines. Eigenaar Peter Plomp is leverancier van machines van onder andere Schwartmanns, Nisshinbo, Hypertherm, Lockformer en Yawei Nisshinbo. Ook produceert het bedrijf haar eigen CNC-plasma snijtafels, die geheel naar wens van de klant kunnen worden samengesteld. Deze machines zijn enkel voorzien van Hyperterm- onderdelen, wat garant staat voor kwalitatief uitstekende machines voor het snijden van uitslagen voor de HVAC- en isolatie-industrie. Daarnaast kunnen klanten bij Nardo terecht voor service en reparaties aan hun machinepark en deskundig advies over de aanschaf van verschillende soorten plaatbewerkingsmachines. Ook levert Nardo Machines gebruikte plaatbewerkingsmachines.

Grote stap vooruit Volgens Jack van Arnhem en Peter Plomp is hun samenwerking een grote stap vooruit. “Onze klanten zullen volop kunnen profiteren van twee bedrijven, die hun sporen in de markt hebben verdiend. We gaan onze kennis samen delen en de service op de machines van onze klanten waarborgen. We hebben deze samenwerking doorgevoerd met het doel onze klanten juist te kunnen bedienen en ze de service te kunnen blijven geven die ze gewend zijn.”

Gedegen opleiding Jack van Arnhem: “We gaan nu als eerste kijken hoe we de service kunnen waarborgen voor onze klanten op de manier die we samen voor ogen hebben. Hiervoor willen we onder andere extra personeel aantrekken.” Peter Plomp voegt hieraan toe: “Dit betekent dat de eventuele nieuwe krachten eerst een gedegen opleiding zullen volgen bij onze leveranciers zodat we ze met de juiste kennis naar onze klanten kunnen sturen.”

Samen op METAVAK De samenwerking is ingegaan per 1 oktober. Nardo Machines en Flevo Trading staan samen op een stand op METAVAK Gorinchem om de klanten te woord te staan en hen te vertellen over de producten en de jongste ontwikkelingen.

Nardo Machines en Flevo Trading, stand D128

Automatisering B&R integreert 3D-printer in productiestroom

Renault en Atos lanceren nieuwe dienst voor ontsluiting data

Widia introduceert nieuwe wisselplaat voor het bewerken van aluminium

Machines voor het ontbramen, schuren, afronden, borstelen en metaalfinishen. Onze metaalmachines verzorgen de afwerking…

Spaanse grootformaat freesmachines Correa prachtige aanwinst voor Dormac

Dumaco ’s-Gravenpolder is interessante partner voor totaalpakket aan snijwerk

Tuwi dealer van Mitsubishi lasers en Astes4 sorteersystemen

Rol Humacs Krabbendam is veranderd

247TailorSteel is de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen…

Th. Wortelboer levert, verhuurd, repareert en onderhoud machines en gereedschappen voor onder meer lasvoorbewerking…

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking voor u uitvoeren, met de…

Ontbramen, afronden en finishen! Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen topmachines voor het ontbramen, afronden…

Machines voor het ontbramen, schuren, afronden, borstelen en metaalfinishen. Onze metaalmachines verzorgen de afwerking…

IJzersterk vakmanschap op maat. GICOM is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf met een uitgebreid assortiment plaatwerk…

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Enkele jaren geleden zochten we bij…

Metaalbedrijf Baas in Almelo is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en klantgericht…

13-07 “Noem het maar APK-keuringen”, zeggen Ron Besten en Rutger Blankenspoor, die blij verrast zijn…

06-07 De Cubebox is ontwikkeld en wordt gebouwd door Tezmaksan Robotics Technologies, onderdeel van de…

04-07 Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) is ook tijdens deze editie weer de officiële…

03-11 “Eén coil-ponsinstallatie kan de productie van drie geautomatiseerde revolverpons machines aan”, zegt Dirk Jan…

27-10 In een speciaal jubileummagazine (A4-formaat) dat begin december zal gaan verschijnen blikken wij samen…

25-10 Hypertherm, fabrikant van industriële snijsystemen en -software, heeft op de Fabtech in Chicago drie…

18-10 Eli de Jager is zijn carrière bij Rolleri op bijna dezelfde wijze begonnen als…

13-10 Tijdens de beurs presenteerde de specialist het finishen van lasergesneden sleutelhangers. Bezoekers konden hiermee…

Klik hier om je aan te melden

MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws zijn uitgaven van 54U Media BV

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB).

p.scrollTo(duration=200)" class="scrollToTop">Top