FabLab Houten start weer met de Open Inloop voor 3D-printen en lasersnijden - Houtens Nieuws | Nieuws uit de regio Houten

2022-06-18 20:32:00 By : Mr. Tom Zhu

Op zaterdag 9 oktober gaat de Open Inloop van FabLab Houten eindelijk weer starten. Elke even week op zaterdagochtend van 10 tot 13 u kan iedereen weer komen uitproberen bij dé digitale werkplaats van Houten.

Maak je eigen 3D-ontwerp en print het, of maak en 2D ontwerp voor lasersnijden. Heb je al een eigen ontwerp en wil je dit omzetten in een tastbaar product? Kom ook dan naar de Open Inloop. We gaan ervanuit dat je zelf weet hoe je de machine moet bedienen, maar hulp is aanwezig.

Kijk voor de voorwaarden en definitieve openingstijden op fablabhouten.nl bij ‘zelf aan de slag’. FabLab Houten is een initiatief van TinkerinQ.nl. Je vind het FabLab op Dijkhoeve 1, te Houten. Kom 3D-printen en/of lasersnijden bij FabLab Houten.

Doel van FabLab Houten is om het digitaal creërend vermogen van mensen in Houten e.o. te bevorderen. Thuis, of met de in het FabLab aanwezige programma’s, ontwerp je producten die je door onze computergestuurde machines tegen een symbolisch tarief gaat maken. Bij FabLab Houten deel je kennis, ervaring en ontwerpen met elkaar en met ons. Dit heet ook wel ‘Personal Fabrication’. Iedereen kan het doen en het maakt het mogelijk om met elkaar vorm te geven aan de wereld van morgen.

HOUTEN De politie en brandweer zijn vrijdagavond rond 22.00 uur uitgerukt voor explosie in een meterkast van een woning aan Het Spoor in Houten.

TULL EN ’T WAAL Hij staat voor vrijheid wat tegelijkertijd vraagt om verantwoordelijkheid. In alles wat hij doet heeft hij anderen nodig. Hij prijst zich gelukkig omdat hij op..

Alsof een amateurvoetballer in het eerste elftal van Ajax gaat voetballen. Steef van Houten, docent bij vakschool Nimeto in Utrecht, steekt zijn bewondering voor het werk van ‘zi..

Direct een melding bij belangrijk nieuws?

Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen.