Driedimensionaal frezen bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko | Geweldig Heerenveen

2021-11-16 22:38:46 By : Ms. Christy Cassey

HeereNVEEN - Ze zitten niet stil bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko. Dalko heeft onlangs een computergestuurde router aangeschaft. 

Met deze machine is het bedrijf in staat om van hout de mooiste objecten te maken. Hierbij kunt u denken aan barbalies, houten speelgoed en bewegwijzering met uitgefreesde tekst. Dit is dan ook een bijzondere machine. Stef van Dalfsen heeft de machine de afgelopen maanden bestudeerd. Dat heeft hij nu onder de knie en maakt de eerste producten met de computergestuurde router.

“Deze speciale machine kan driedimensionaal frezen”, legt Stef Van Dalfsen uit. “We gaan deze machine gebruiken als aanvulling op onze bestaande apparatuur. Met deze frees kunnen wij alle bewerkingen aan elke deur realiseren. Ook voor barwerkzaamheden kunnen wij deze machine inzetten. Bijvoorbeeld een oud raamkozijn met een boog. Deze cnc-frees kan in 5 hellingsstanden frezen en een standaard cnc-frees 3. Dit maakt ons bedrijf uniek. Er zijn maar weinig bedrijven in de buurt die zo'n machine hebben.”

Meer weten over de mogelijkheden van de driedimensionale frees? Bezoek dan Machinaal Timmerbedrijf Dalko aan de Windas 5 in Heerenveen. Voor het maken van een afspraak kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

Kijk ook bij Houtbewerking op maat - Machinaal Timmerbedrijf Dalko

Koop lokaal - van onze vrienden

Wees loyaal - aan onze vrienden

Zwarte Weg 4 8603 AA Sneek T: 0515-745005 Facebook Twitter Instagram LinkedIn Youtube

Tip de redactie Adverteren Contact