De 3 coolste iPad accessoires van hout

2022-06-18 20:32:31 By : Mr. Simon Hsu

De pepernoten liggen weer in de schappen bij Appie en dat betekent dat nagedacht mag worden over de feestmaand. Aangezien de iPad waarschijnlijk al op ieders verlanglijstje staat, zoeken we onze heil in stijlvolle accessoires. OMT stelt de top drie samen van houten iPad accessoires.

#3 – Blackbox Op de derde plek staat de iPad case van Blackbox. Blackbox is een stel Amerikaanse mannen die al enkele honderden handgemaakte cases hebben verscheept. Nu hebben ze hun heil gezocht in de houtbewerkingsmachine die een dorp verderop staat. Hiermee maken ze de Bamboo voor de iPad 2. Zoals de naam zegt is hij gemaakt van bamboehout. De case is geschikt voor de iPad inclusief SmartCover. De case kost 99 dollar, maar de snelle beslisser kan 10 dollar besparen door dit project te steunen op Kickstarter.

#2 – Minion Op de tweede plek vinden we neerlands trots Minion met de Miniot Cover. Deze 50 tot 70 euro kostende cover lijkt heel erg op de SmartCover van Apple. Alleen niet gemaakt van polyurethaan of leer, maar van hout. Ook de Miniot Cover bevat magneten waardoor hij op de iPad 2 blijft plakken. Dankzij de groeven in het hout kan hij zelfs opgerold worden zodat je iPad 2 de juiste kijkhoek heeft. Wie voor de dure variant gaat, kan zelf de kleur bepalen van het vilt en het patroon in het hout.

#1 – V-Luxe De onbetwiste nummer 1 in deze top drie van coolste houten iPad accessoires is zonder twijfel de V-Luxe van BKNYdesign, ook een Kickstarter project. De V-Luxe laat zich het beste omschrijven als een retro televisiemeubel voor je iPad. In het scherm schuif je een iPad, in het kastje leg je een speakersetje en dankzij de app van uitzendinggemist.nl kun je weer televisie kijken zoals Don Draper het deed. Goedkoop is de V-Luxe niet, hij kost maar liefst 500 dollar. Vind je dit teveel, dan raden we je de V-Luxe jr. aan voor de iPod touch. Deze kost 250 dollar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apple Inc. 1 juni 2022, 12:00 0 reacties

Apple Inc. 1 juni 2022, 09:23 0 reacties

OMT Guides 26 mei 2022, 11:13 2 reacties

OMT Lists 20 april 2022, 09:26 0 reacties

© 2022 One More Thing. Alle rechten voorbehouden