Bij deze nieuwe zaak aan de Kanaalweg eet je vegan kebab tussen de botsauto's - indebuurt Utrecht

2022-06-18 20:32:41 By : Ms. Jane Sun

Bij het woord ‘kebab’ denk je vast aan de snackbar waar de medewerkers met een snijmachine plakjes afsnijden van het dönerkebabspit. Wist je dat dit niet altijd van vlees hoeft te worden gemaakt? Bij Karma Kebab zijn ze ervan overtuigd dat de maaltijd net zo lekker plantaardig smaakt. En daarvan kun je smullen in hun nieuwe Utrechtse zaak die binnenkort opent.

‘Wat is nou de ultieme, duurzame, future proof festival snack?’ Die vraag stelde Lowlands in 2018 aan Karma Kebab. Hun antwoord luidde: Karma Kebab, lokaal geproduceerde kebab op basis van knolselderij. “Verse pita eromheen, ongeëvenaarde knoflooksaus erover, en je hebt een hap waar zelfs de meest doorgewinterde carnivoor van gaat watertanden”, schrijven ze op hun website. “Zo lieten we rijen vol hongerige festivalgangers ervaren hoe lekker de plantaardige variant kan zijn.”

Met hun vegan kebab willen de rest van Nederland veroveren. En dat is aardig gelukt: inmiddels vind je ze niet alleen op festivals, maar ook op Thuisbezorgd, hun eigen webshop en in de supermarkt. Een eigen zaak, die was er alleen nog niet. Eind april opent daarom de allereerste vestiging van Karma Kebab aan de Kanaalweg in Utrecht. Het belooft veel goeds: je kunt smikkelen in het restaurant met bar van vierhonderd vierkante meter groot. Is het lekker weer buiten? Dan kun je je kebab opeten op het dakterras. Uitgegeten? Ga dan los in de grote eventspace met botsauto’s, een automatiek en een dj-booth.

Lees verder onder de foto >

Eind april opent de nieuwe zaak aan de Kanaalweg 50. Je kunt er dan elke donderdag en vrijdag van 15.00 tot 00.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 00.00 uur je tanden zetten in plantaardige kebab.

Een van de leukste dingen aan vakantie: een bezoekje aan de supermarkt. Want hoe leuk is het om lekkers te…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Utrecht en blijf op de hoogte van alles over en rondom Utrecht.

Shoptip! Ontdek dé nieuwe, hippe interieurzaak Let’s woon in Leidsche Rijn Centrum

Aangeboden door Leidsche Rijn Centrum

Inpakken maar: hier shop je beachwear die écht goed past

Aangeboden door Livera Hoog Catharijne

Aangeboden door Livera Hoog Catharijne

Antikraak wonen in Utrecht: zo werkt dat

Aangeboden door Biltstraat Wijn & Whisky

Blijf op de hoogte van alles uit Utrecht

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden