Vijf onderneemsters met webshops lanceren komend weekend twee dagen fysieke pop-up (Rijkevorsel) | Het Nieuwsblad

2022-06-18 20:31:54 By : Mr. Weixin Jin

De vijf onderneemsters hebben er allemaal zin in, zoals u kan zien. Na uitsluitend e-commerce via hun webshops gaan ze volgend weekend hun klanten fysiek ontmoeten.  — ©  rr

Anouschka, Liesbeth, Sandra, Wendy en Inez, vijf gedreven onderneemsters met een webshop, houden zaterdag 11 en zondag 12 juni voor het eerst samen een fysieke pop-up in zaal Vriendenband-Harmonie aan de Bethaniënlei in Sint-Antonius (Zoersel). Jezelf verwennen met een leuke jumpsuit? Een vaderdagcadeau voor een wielergekke papa? Een gepersonaliseerd houten doosje? Hun aanbod is complementair, vandaar dat het kwintet nu een weekend lang samen naar de klanten stapt.

Voor de vijf onderneemsters is het best spannend. Zaal Vriendenband-Harmonie ligt aan de Bethaniënlei 108b, vlakbij de voetbalterreinen van Antonia en de tafeltennisclub.

Anouschka, Liesbeth, Sandra, Wendy en Inez leerden elkaar een tijdje geleden kennen. “De meesten van ons hebben een webshop en nog geen fysieke winkel”, zegt Inez Uydens van Zenico uit Rijkevorsel, die een webshop heeft in lasersnijden en -graveren voor maatwerk, gepersonaliseerde geschenken en decoratie. “Door het organiseren van de pop-up kunnen mensen ons en onze producten beter leren kennen.”

In de aanloop van hun pop-up spraken de vijf onderneemsters geregeld af om tips en tricks uit te wisselen. “Van individuele ondernemers zijn we dus al geëvolueerd naar een fijne groep die elkaar vooruit helpt en stimuleert om stappen te zetten.”

Sandra van HappyHomeHappyMind uit Sint-Antonius (Zoersel) heeft een webshop met decoratie en geschenken - met of zonder leuke tekst of quote - en gepersonaliseerde (naam)artikelen (www.happyhomehappymind.be)

Wendy van My Moment uit Malle is een schoonheidsspecialiste. Zij verkoopt in haar zaak ook heerlijke huisparfums, gelaatsverzorging- en selftanning producten (www.mymoment.be)

Liesbeth van Vuelo uit Oud-Turnhout heeft een webshop in herenkleding met een knipoog naar het wielrennen (www.vuelo.cc)

Inez van Zenico uit Rijkevorsel houdt zich met haar lasersnijder en graveerpen bezig voor maatwerk voor geboortes, huwelijken, feesten of als aankleding van een ruimte in je huis (www.zenico.be).

En Anouschka van Bella-Jolie uit Deurne bij Diest heeft een webshop met eigentijdse dameskleding. Ze is erg actief op sociale media en maakt geregeld leuke filmpjes. Intussen heeft zij beslist om een fysieke winkel te openen. (www.bellajolie.be).

Hun pop-up heet heel toepasselijk Five-in-One. Zaterdag 11 juni ontvangen de vijf hun klanten tussen 12u en 19.30u, op zondag 12 juni is iedereen welkom tussen 10 en 18u. Locatie: Zaal Vriendenband, Bethaniënlei 108B in Sint-Antonius (Zoersel).

Ze helpen elkaar met tips en tricks over het ondernemen.  — ©  rr

Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.

Op de parking van Breebos in Rijkevorsel zijn eerder deze week een laptop en een beamer gestolen uit een geparkeerde auto. De dieven hebben ook laders meegenomen.

De Koninklijke Harmonie Broederband bestaat honderd jaar en speelt daarom op zaterdag 18 juni een jaarconcert.

Het gemeentebestuur heeft beslist om in het najaar van de Emiel Van Roeystraat een fietsstraat te maken.

Kok Jeroen Coertjens uit Rijkevorsel en zijn zakenpartner Sanne Raeymaekers uit Malle houden deze zomer een pop-uprestaurant open in plantentuin De Kleine Boerderij in Merksplas. Bezoekers krijgen …

Groene Kring Antwerpen en Brecht verzamelden zondag tot 17u in café Trapke Op aan de Vaartdijk bezwaarschriften van landbouwers uit heel Antwerpen tegen het stikstofdossier. Het openbaar onderzoek …

Naast de ingang van frituur Boemerang in de Bochtenstraat in Rijkevorsel staat een bord dat het statige pand verkocht is. Uitbaters Koen Pellegroms en Vicky De Grave bakken eind deze maand de …

Anouschka, Liesbeth, Sandra, Wendy en Inez, vijf gedreven onderneemsters met een webshop, houden zaterdag 11 en zondag 12 juni voor het eerst samen een fysieke pop-up in zaal Vriendenband-Harmonie …

In een gedeelte van Koekhoven mocht aan beide zijden van de straat geparkeerd worden, maar het gemeentebestuur gaat dat veranderen.

De Sint-Jozefkapel aan de Sas-site verkeert in slechte staat en krijgt daarom een opknapbeurt.

De postbedeling in de Noorderkempen verloopt voortaan vanuit het nieuwe distributiecentrum op de Ambachtsweg in Rijkevorsel.

Of het nu gaat om de bruisende grootstad of om het kleine dorpje onder de kerktoren: iedereen is minstens een beetje trots op de gemeente waar je je jeugd doorbracht of vandaag woont. Hoe fier kan …