Pro-Ject E1: draaitafel voor de massa - Alpha-Audio

2022-07-02 01:04:10 By : Mr. Barry Zhou

De nieuwe E1 van Pro-ject is de eerste van een nieuwe E-Line draaitafels voor de budgetbewuste beginnende audiofiel.

Dat ‘het betere geluid’ niemand financieel de kop hoeft te kosten, wil Pro-Ject bewijzen met de nieuwe E1-serie: ‘De E1 verbreedt onze product portfolio om een hoog niveau van geluid- en bouwkwaliteit te bieden om een hele nieuwe generatie een kans te geven om de HiFi hobby te beginnen zonder de bank te breken’. Afhankelijk van uw huidige opstelling en voorkeursgebruik, is de E1 er in 3 versies:

De E1 Standard, inclusief cartridge, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €299 (incl. BTW) bij Pro-Ject dealers. De E1 Phono, inclusief cartridge, is eveneens per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van €329 (incl. BTW). Ook De E1 BT, inclusief cartridge, scoort u per direct bij Pro-Ject dealers voor een adviesprijs van €399 € (incl. BTW).

We laten de fabrikant aan het woord over de modellen: ‘De E1 van Pro-Ject Audio Systems is de eerste van onze nieuwe E-Line draaitafels. De E-Line heeft als doel een geweldige geluidservaring te leveren voor mensen met een beperkt budget, terwijl ze toch handgemaakt zijn in Europa. Ongeacht of je een beginner bent, een herintreder, of een ervaren vinyl fan, we hebben de E1 ontworpen om indruk te maken. De E1 is een Plug & Play draaitafel. Onze ervaren fabriekstechnici stellen uw draaitafel vooraf in met de ideale instellingen voor tracking force en anti-skat-ing. Leun dus achterover en geniet van uw favoriete platen.

De nieuwe E1 is zoals gezegd verkrijgbaar in drie verschillende versies om aan individuele behoeften te voldoen. Alle drie de modellen zijn standaard voorzien van een 33/45 RPM elektronische snelheidsschakelaar. De E1 Phono voegt een interne phono-voorversterker toe aan de basisversie en is het perfecte model als uw huidige opstelling geen phono-voorversterker heeft. De E1 BT voegt draadloze connectiviteit toe aan de ingebouwde phono voorversterker. Verbind uw platenspeler draadloos via de 5.0 zender met uw BT luidspreker, – hoofdtelefoon of -versterker.

De stijlvolle CNC-bewerkte composietvezel sokkel is – zo schrijft Pro-Ject ‘zorgvuldig vervaardigd om holle ruimtes te vermijden en resonanties te minimaliseren. De E1 wordt geleverd in hoogglans zwart, hoogglans wit, of walnoot afwerking. De lichtgewicht en lage frictie 8,6″ aluminium onderarm is geoptimaliseerd voor het hoogwaardige Ortofon OM5e element en brengt het maximale potentieel naar boven. De geheel nieuwe ABS Polymeer hoofdplaat met versterkende ribbels biedt een ideale anti-resonantie plat-vorm voor uw vinyl. Om uw E1 tegen stof te beschermen, vindt u ook een elegante acryl stofkap met verstelbare scharnieren in de doos. De E1 kan bogen op eersteklas materialen, stijlvolle esthetiek en een rijk, levendig geluid. Het uitgebreide ontwikkelingsproces staat borg voor geluidsprestaties en een bouwkwaliteit die in deze prijsklasse niet te evenaren zijn’.

Mooi dat Pro-Ject Audio een mooie draaitafel aanbied voor een scherpe prijs. Ik weet zeker dat deze goed zal klinken.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.