Draagbare CNC-routertafels werken met porter-kabel, Bosch routers | Houtbewerkingsnetwerk

2021-11-22 13:32:43 By : Ms. Emily Wu

ATLANTA - Next Wave Automation voorziet grote en kleine winkels van CNC-technologie via de Ready2Lift-freestafel en het CNC Pirhana-freessysteem.

Ready2Lift, een gemotoriseerde bovenfreeslift te zien in stand 7884 op de 2014 International Woodworking Fair, biedt met een druk op de knop snelle en nauwkeurige freeshoogteposities binnen een marge van 0,001 inch.

Ready2Lift kan ook worden gebruikt en geïntegreerd met de Ready2Rout geautomatiseerde afrastering, waardoor gebruikers de positie van de afrastering kunnen kalibreren en schrijnwerktoepassingen kunnen uitvoeren. Vooraf geladen en downloadbare apps zullen ook aanpassingen automatiseren. Zo kunnen bijvoorbeeld kokerverbindingen worden geselecteerd uit een lijst op het bedieningsscherm en zal de bovenfrees zich automatisch aanpassen na het voltooien van elke snede.

“Houtbewerkers hebben niet langer te maken met de frustratie en complexiteit van verschillende soorten schrijnwerkmallen. Met Ready2Lift en Ready2Rout kunnen ze op een paar knoppen drukken en beginnen met het produceren van hoogwaardige Box Joints, Dovetails en nog veel meer complexe en decoratieve joints”, zegt Tim Owens, oprichter en president van Next Wave Automation.

"Met een simpele aanraking van het LCD-scherm verplaatst Ready2Lift het bit ten opzichte van het tafelblad, terwijl Ready2Rout het hek verplaatst ten opzichte van het bit."

Ready2Lift is finalist in de IWF Challengers Awards-competitie.

De CNC Pirhana van Next Wave, die ook te zien is op IWF 2014, stelt houtbewerkers in staat om snel en nauwkeurig complexe frees- en schrijnwerkfuncties uit te voeren, waaronder houtsnijwerk, plaquettes, sierdozen en precisieonderdelen met herhaalbare resultaten. Het is ontworpen om te werken met compacte routers zoals de Bosch Colt.

Gebruikers wisselen van frees door de spantang handmatig aan te passen. De Pirhana Touch Plate werkt de interface bij met de dieptecoördinaten.

"Met Piranha is CNC-functionaliteit zowel slim als betaalbaarder", zegt Owens.

De CNC Pirhana zal in september 2014 beschikbaar zijn met een adviesprijs van $ 1.599,-.

Iets te zeggen hebben? Deel uw mening met ons in de onderstaande opmerkingen.

Meld u aan voor nieuwsbrieven van Woodworking Network

Ontvang de laatste koppen dagelijks aan u geleverd Abonneer